Lær mere om mærkning

Få styr på reglerne på vores kurser i mærkning

Har du brug for at vide mere om mærkning, produktnavne og anprisninger, eller om ingredienslister og næringsdeklarationer?

Så tilmeld dig et af vores kurser i mærkning – eller lad os sammensætte et kursus, der er skræddersyet til din virksomhed.

Arbejder du med navngivning af jeres fødevareprodukter– og med tekster til jeres emballager og marketingmateriale?

 

Så har vi kurset, der kan hjælpe dig med at holde balancen mellem alt det, I gerne vil fortælle og det, I ifølge loven skal og må skrive.

Har du ansvaret for, at ingredienslisten på jeres fødevarer er korrekt og at ingredienserne er angivet iht. EU-lovgivningen og de danske særregler?

 

Så tilmeld dig vores kursus om ingredienslister, så du får styr på, hvordan du udarbejder dem. Når du har overblik over reglerne, er du hjulpet godt på vej.

 

Skal du udarbejde næringsdeklarationer for jeres fødevarer – og har du styr på reglerne for, hvad der skal stå i dem?

 

Hvis ikke, kan du få den nødvendige viden på vores kursus om næringsdeklarationer. Så er du sikker på, at dine næringsdeklarationer er korrekte, så produkterne kan sælges lovligt i Danmark.

 

Har du brug for et kursus, hvor vi gennemgår de generelle regler for mærkning og lovlighed – men med fokus på de områder, der er vigtige for din virksomhed?

Så skræddersyr vi gerne et kursus kun for dig og dine kollegaer.

 

Er du ansvarlig for mærkning og anprisninger af foder? Kender du de typiske mærkningsfejl på pet food?

 

Tjek ind på vores gå-hjem-webinar og bliv klogere på anprisninger – det koster kun din tid.

Er du ansvarlig for mærkning og anprisninger af foder? Kender du de typiske mærkningsfejl på pet food?

 

Kom til gå-hjem-møde og bliv opdateret på anprisninger og få god sparring – det koster kun din tid. Til gengæld byder vi på kaffe, æbleskiver og netværk.

 

Vi har sammensat de bedste kurser til dig

Vores eksperter har sammensat kurserne i mærkning ud fra de emner, mange af vores kunder har brug for at vide mere om i deres daglige arbejde. På kurserne får du grundlæggende indsigt i mærkningsregler, blandt andet regler for produktnavne og regler for anprisning af produkter. Samt hvad der skal stå i ingredienslister og hvordan du skal udarbejde korrekte næringsdeklarationer.

Det vil hjælpe dig med at skrive salgstekster til fødevarer, der overholder alle regler for mærkning. Både emballagetekster, webtekster og tekst til trykte salgsmaterialer. Og med at finde frem til et lovligt produktnavn.

Scroll to Top
Change language