Mærkning af produkter kræver specialviden

Lolex rådgiver om korrekt mærkning af fødevarer, kosttilskud og dyrefoder i  Danmark, Norge og Sverige – og af fødevarer og kosttilskud til  Tyskland.

Får du grå hår over alle reglerne for mærkning af dine produkter?

Det behøver du ikke, når du vælger Lolex som din eksterne rådgiver og sparringspartner. Vi har årtiers erfaring med korrekt mærkning – både på produktets emballage og i alt dit øvrige marketingmateriale.

Vores eksperter hjælper dig, så du kan koncentrere dig om alle dine andre vigtige opgaver.

Vi holder os konstant opdateret om specifikke regler og vejledninger fra myndigheder og brancheorganisationer. Vi elsker at nørde med mærkning af produkter. Og vi er dybt engagerede i at hjælpe dig med at sikre lovlig og korrekt mærkning – inden dit produkt lander på hylderne hos supermarkeder, helsekostforretninger og i dyrefoderbranchen. 

Hvem er Lolex?

Rådgivningsfirmaet Lolex blev grundlagt i 2006 af Lone Blanner Jul og Lotte Timmermann ud fra et ønske om at tilbyde specialistrådgivning om mærkning af produkter, specifikt fødevarer og kosttilskud. Siden har Lolex også specialiseret sig i rådgivning om sammensætning og mærkning af foder.

Virksomheden har gennem alle årene oplevet stabil vækst. Vi rådgiver i dag både danske og internationale virksomheder, som forhandler og markedsfører produkter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Lolex består i øjeblikket af fem mærkningseksperter samt vores uundværlige koordinator.

Lovlig mærkning er vores passion

Mærkning af produkter er underlagt strenge regler. Reglerne skal sikre, at forbrugerne får den nødvendige information. At de ikke bliver vildledt. Og andre regler skal sikre, at produkterne også er sikre.

Uanset om der er tale om fødevarer, kosttilskud eller foder til kæle- og produktionsdyr.

Det er dét, der er vores mission – og passion – i Lolex: At hjælpe dig med at sikre korrekt og lovlig mærkning af dine produkter. Fordi det betyder, at alle de oplysninger, forbrugeren har brug for, er angivet klart og tydeligt. Og at mærkningen ikke vildleder.

Som mærkningsansvarlig er det også dit mål. Men måske har du ikke den fornødne tid eller tilstrækkelig viden om de mange regler?

Det har vi.

Tæt samarbejde sikrer effektivt arbejde

Lolex betjener store detailkæder, producenter og forhandlere af fødevarer, dyrefoder og kosttilskud. Flere af vores kunder har benyttet os i over 10 år.

Vores langvarige og tætte samarbejde med detailkæderne betyder, at vi kender deres særlige politikker og koordinerer med deres kvalitetsafdelinger. Derfor kan vi også arbejde effektivt på dit produktmateriale, hvis du for eksempel skal levere en private label-vare.

Vi ved, at din tid er kostbar. Derfor arbejder vi struktureret og systematisk i hele processen, lige fra ordremodtagelse og styring af de daglige arbejdsprocesser til vores rådgivning af dig.

På den måde sikrer vi os, at vi kommer rundt om de relevante emner, forebygger fejl og ikke mindst; at vi leverer et værdifuldt resultat til dig som kunde.

CSR – internt og eksternt

I Lolex går vi op i at have en god balance mellem arbejde og fritid, at spille hinanden gode – og at gøre noget godt for verden omkring os:

  • Vores medarbejdere har stor indflydelse på deres valg af opgaver, arbejdstid og arbejdssted, så individuelle behov tilgodeses. Det giver trivsel og fleksibilitet i vores virksomhed, hvor vi føler os som en lille familie.
  • Lolex har i alle årene haft sponsorbørn via SOS Børnebyerne.
  • I 2023 inviterede vi via brobyggerorganisationen LederAlliancen en skoleelev ind i fritidsjob hos os. Et fritidsjob kan lette unge menneskers vej ind i et godt voksenliv med job og uddannelse, og det kan give dem selvtillid og et tilhørsforhold.
  • Vi udarbejder klimaregnskab, fordi vi tror på, at vi alle kan gøre en forskel. Lille eller stor.
Skal vi hjælpe dig med mærkning af dit produkt?

Lolex hjælper med korrekt mærkning

Mærkning af produkter er underlagt strenge regler, som skal sikre, at forbrugerne får den nødvendige information – og at de ikke bliver vildledt. Andre regler for fødevarer og foder skal sikre, at produktet er sikkert at indtage.

Det er dét, der er vores fokus i Lolex: At hjælpe dig med at sikre, at mærkningen af dine produkter indeholder de rigtige oplysninger. Dermed yder vi vores bidrag til at sikre, at produkterne på hylderne i detailhandlen er sikre og lovlige.

Det er et arbejde, vi er dybt engagerede i. Derfor følger vi naturligvis også den relevante lovgivning tæt.

Scroll to Top
Change language